Afbeelding
© Tim van Donkersgoed

Tiental auto’s op de Huybertsenweg in Putten doorzocht of opengebroken

17 september 2023 om 18:56 Inbraak

PUTTEN Een onbekend persoon heeft in de vroege zondagochtend diverse geparkeerde auto’s geopend in de wijk Bijsteren in Putten. Hierbij werden de voertuigen doorzocht en diverse goederen ontvreemd. 

Een aantal auto’s bleek niet op slot te hebben gestaan of hadden geen braakschade. Bij drie voertuigen op de Huybertsenweg werd een ruitje ingeslagen. 

Bij één resulteerde het bezoekje van de ongewenste gast tot een natgeregende stoel en een leeggetrokken dashboardkastje. Andere bewoners baalden van een gestolen sporttas met kleding en schoenen of moesten aan de slag om de glasscherven op te ruimen. 

Er waren ook een aantal meldingen van bewoners op de Mennestraat. Op diverse camerabeelden is te zien dat een man aan auto’s voelt en controleert of ze niet afgesloten zijn. Meerdere gedupeerden hebben reeds online aangifte gedaan bij de politie.

Rond middernacht was er ook al een verdacht persoon gezien op de Els Eekhouttestraat in de wijk Rimpeler in Putten. Ook deze man voelde aan portieren en doorzocht een voertuig. Een paar alerte buurtbewoners gingen achter deze man aan, maar deze vluchtte weg en ontkwam.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie