De uitgebrande woning op de Garderenseweg
De uitgebrande woning op de Garderenseweg Donkersgoed Multimedia

Woningbrand Garderenseweg vermoedelijk aangestoken, eigenaar looft hoge beloning uit voor gouden tip

4 december 2023 om 19:13 Misdaad

PUTTEN De eigenaar van de afgebrande woning op de Garderenseweg 162 in Koudhoorn heeft contact opgenomen met de redactie van De Puttenaer. Hij meldt dat hij blij is dat er niemand gewond is geraakt, maar dat de schrik er goed in zit. Voordat de brand uitbrak is er een auto gesignaleerd op het terrein. 

Het onderzoek van de politie naar deze brand loopt momenteel nog. Het vermoeden bestaat dat het ook daadwerkelijk om brandstichting gaat. Echter vindt er volgens communicatieadviseur Simone van Dijk van politie Gelderland-midden nog wat aanvullend onderzoek plaats om te bekijken of het ook daadwerkelijk met 100 procent zekerheid om brandstichting gaat.

De getroffen eigenaar looft op voorhand een flinke beloning uit voor de gouden tip welke leidt naar de brandstichter(s). Mocht u afgelopen vrijdagavond iets gezien hebben of in het bezit zijn van camerabeelden die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek, kunt u contact opnemen met de politie door te bellen naar 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie