Afbeelding
Tim van Donkersgoed

Scooterrijder gewond na botsing op rijdende auto in Putten

25 september 2020 om 06:10 Ongeval

PUTTEN Een scooterrijder is donderdagavond in Putten hard op de zijkant van een rijdende auto gebotst. Het ongeval gebeurde rond 22.00 uur op de hoek van de Stenenkamerseweg met het Broeksteegje. De scooterrijder raakte gewond en per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

Het ongeluk gebeurde nadat de scooter op de Stenenkamerseweg richting Henslare reed en vermoedelijk de auto, die vanuit het Broeksteegje de Stenenkamersweg op reed, volledig over het hoofd zag. Een harde botsing volgde. 

EERSTE HULP De bestuurder van de scooter was in eerste instantie niet aanspreekbaar maar kwam gelukkig redelijk snel bij. Hij klaagde over pijn in zijn nek en borstkas. Een voorbijganger verleende eerst hulp. De bestuurster van de auto was alleen erg geschrokken. De scooter en de auto raakten zwaar beschadigd. Beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf afgesleept. 

AARDEDONKER Buurtbewoners die een kijkje kwamen nemen, melden dat ze al eerder bij de gemeente hebben geklaagd over de onoverzichtelijke situatie op deze plek. Donderdagavond was het helemaal aardedonker vanwege regen en een defecte lantaarnpaal. In het gebied mag officieel alleen bestemmingsverkeer rijden, maar hier wordt tot onvrede van de buurt amper op gecontroleerd.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie