Afbeelding
© Tim van Donkersgoed

Drie gewonden bij frontale botsing twee auto’s Nijkerkerstraat

22 januari 2022 om 23:16 Ongeval

PUTTEN Twee auto’s zijn zaterdagavond op de Nijkerkerstraat (N798) in Putten frontaal tegen elkaar gebotst. Drie gewonden zijn per ambulance naar het ziekenhuis in Harderwijk gebracht. 

Het ongeval ontstond vermoedelijk toen één van de voertuigen wilde afslaan naar de Broekermolenweg. De weg lag bezaaid met brokstukken en meerdere mensen liepen letsel op. De tweede ambulance (uit de regio Flevoland) liet even op zich wachten omdat de chauffeur niet wist dat de Hoornsdam via afslag Nulde op de A28 afgesloten was richting Putten. Burgemeester Lambooij die toevallig bij het ongeval uitkwam informeerde bij de politie even naar de toestand van de slachtoffers.

De weg was tijdelijk helemaal afgesloten. Een bergingsdienst heeft beide voertuigen afgesleept. Na een uur was de weg weer helemaal vrij.

De politie heeft de betrokkenen nog niet kunnen horen, dat gebeurt zo spoedig mogelijk. Het onderzoek loopt nog, ook over wie waar in de auto zat en hoe één en ander kon gebeuren. Er zijn drie gewonden naar het ziekenhuis vervoerd, één persoon is door ambulancepersoneel nagekeken. De drie gewonden die naar het ziekenhuis zijn, is een 25-jarige man en een 22-jarige vrouw uit Putten en een 21-jarige man uit Harderwijk. Degene die is nagekeken door het ambulancepersoneel betreft een 53-jarige vrouw uit Putten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie