Afbeelding
Donkersgoed Multimedia

Fietser aangereden op rotonde Voorthuizerstraat, verkeersopstopping in centrum Putten

29 maart 2023 om 17:08 Ongeval

PUTTEN Een fietser is woensdagmiddag gewond geraakt toen hij werd aangereden door een auto op de Voorthuizerstraat. Het ongeval vond iets voor 16.00 uur plaats op de rotonde met de Engweg.

De automobilist had de fietser vermoedelijk over het hoofd gezien. Het slachtoffer, een oudere man, kwam ten val en raakte lichtgewond. Het duurde enige tijd voordat een ambulance ter plaatse was. Nadat de man een spalk om zijn arm had gekregen werd hij per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. 

De politie heeft meerdere getuigen van het ongeval gehoord. De bestuurder van de auto had niet gedronken maar ging wel mee naar het bureau voor een verklaring. 

Door het ongeval ontstond er een flinke vertraging voor het overige verkeer op de omliggende wegen. Omdat de politie bezig was met het slachtoffer regelde een burger het verkeer. Een passant was het niet eens met de gang van zaken en uitte zijn ongenoegen naar een agent door hem te beledigen. Hierop heeft de agent de man gevorderd te vertrekken. Na ongeveer een uur was de weg weer vrij.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie