Afbeelding
© Tim van Donkersgoed

Kinderen komen met de schrik vrij bij ongeval op Telgterweg in Putten

31 mei 2023 om 18:48 Ongeval

PUTTEN Aan het eind van de woensdagmiddag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Telgterweg tussen een bestelbus en een personenauto.

De bestuurders van beide voertuigen raakten bij het ongeval niet gewond. Een ambulance kwam ter plaatse om twee jonge kinderen die in de personenauto zaten te controleren. Uiteindelijk bleken ze alleen hevig geschrokken. Ze ontvingen van de hulpdiensten een traumabeertje ter troost.

Het ongeval ontstond rond 17.20 uur in een flauwe bocht. De automobiliste reed hierbij gedeeltelijk op de verkeerde weghelft en de tegemoetkomende bestuurder van de bestelbus kon niet verder de berm in om een botsing te vermijden.

Beide voertuigen liepen veel schade op. Bergers hebben de voertuigen afgesleept. De weg was een uur volledig afgesloten middels pilonnen op enige afstand van het ongeval. Toch waren er helaas meerdere bestuurders komende uit de richting van Ermelo die dachten door te kunnen rijden. Zij werden door een wegbeveiliger gewezen op hun fout.

Buurtbewoners kwamen bij de verslaggever ter plaatste vertellen dat ze de weg echt gevaarlijk vinden. Ze zijn van mening dat de gemeente Putten de situatie in kaart dient te brengen en waar nodig moet aanpassen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie