Afbeelding
© Tim van Donkersgoed

Brommerrijder maakt flinke klap bij botsing met auto op Roosendaalseweg in Putten (update)

8 november 2023 om 22:23 Ongeval

PUTTEN Een uur later dan het ongeval op de Nijkerkerstraat woensdagavond konden de hulpdiensten opnieuw uitrukken voor een aanrijding met letsel. Ditmaal had er een botsing plaatsgevonden tussen een brommer en een auto op de Roosendaalseweg.

Het ging mis ter hoogte van het parkeerterrein van SDC Putten. De automobilist komend vanaf de Van Geenstraat zag de bromfietser over het hoofd bij het afslaan naar de Roosendaalseweg. De bromfietser, een 16-jarige jongen uit Putten, knalde tegen de voorzijde van de auto, belandde op de voorruit en gleed vervolgens een eind door over de weg. In de berm bleef het slachtoffer liggen. 

Voorbijgangers en voetballers verleenden eerste hulp in de stromende regen. De ambulancebroeders legden het slachtoffer op een wervelplank en de omstanders hielpen mee om deze op de brancard te tillen. Vervolgens werd het slachtoffer naar het ziekenhuis vervoerd. De bromfietser liep mogelijk een botbreuk op.

De automobilist, een 32-jarige man uit Putten, had zijn auto meteen na het ongeval op het parkeerterrein van de voetbalclub geparkeerd. Een agent heeft het voertuig weer bij het ongeval gezet zodat FO verkeer onderzoek kon doen naar de toedracht.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie