Optreden vorig jaar Italie.
Optreden vorig jaar Italie. PR JBO Waldkirch

Jongerenorkest Waldkirch in Makado Centrum

vrijdag 12 november 2021 14:00 t/m dinsdag 12 augustus 14:30

Woensdag 12 juni vanaf ongeveer 14.00 uur zal op het grote plein van het Makado winkelcentrum in Schagen het Duitse Jongerenorkest van de muziekschool Waldkirch uit het Zwarte Woud een concert geven. Dit orkest, bestaande uit ongeveer 45 leden in de leeftijd van 14 - 22 jaar, viert deze week vakantie met elkaar in onze regio. Woensdagmiddag zullen zij gedurende ongeveer een uur hun muziek ten gehore brengen. Waldkich is vlakbij Siensbach gelegen. Het orkest uit Siensbach was twee jaar geleden te gast bij de muziekvereniging Wieringerwaard. Sindsdien is er nauw contact tussen beide vereniging. Het optreden van dit orkest is een gevolg van de nauwe contacten.

Locatie