Levensloopje ‘Lijn in je verhaal’ - De Puttenaer | Nieuws uit de regio Putten

Levensloopje ‘Lijn in je verhaal’

zondag 27 november 2022 13:30 t/m 16:00

Zin in beweging, ontmoeting en een frisse blik op je pad? Tortel Timelines organiseert op zondagmiddag 27 november 2022 een Levensloopje, in de prachtige bossen tussen Putten en Garderen. Het is een lichtvoetige workshop, vol mooie oefeningen en werkvormen; al wandelend kom je op verhaal.

Herfstwandeling vol inspiratie

Deze herfstwandeling vindt plaats in de oeroude bossen in de buurt van Landgoed Schovenhorst en start om 13.30 uur. Wandel over een betoverend pad, de aarde nog vers omgewoeld door de zwijnen. Het bos geurt naar paddenstoelen en maakt zich op voor de winter. De route leidt langs je wortels, geeft podium aan de vruchten van dit jaar, je gaat op zoek naar de reuzen in je leven... dat en nog veel meer! Aan drinken en lekkers wordt natuurlijk gedacht.

Wat zijn Levensloopjes?

Levensloopjes zijn laagdrempelige wandelingen midden in de natuur, die inspireren en ontspannen. We gaan op zoek naar lijnen in je leven, steeds met een nieuwe invalshoek. De cadans van het lopen brengt je in het hier en nu. Middels kleine opdrachten en uitdagende vragen zet je je autobiografische geheugen aan het werk. Zo ontstaat ruimte voor nieuwe invalshoeken; je neemt de wijsheid van het bos én je eigen levensverhalen weer mee naar huis.

Aanmelden

Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.torteltimelines.nl/agenda.

Kun je niet op 27 november  maar wil je wel eens een Levensloopje meemaken? Check de agenda voor nog veel meer workshops.

Over Tortel Timelines

De workshop wordt begeleid door Christa Smits, de Nijkerkse auteur van de serie Timeline journals. ‘Ieder mensenleven is een unieke reis. Wie je vandaag bent, is verbonden met het pad dat je al hebt afgelegd. Het is de moeite waard om af en toe de schatkist aan levenservaring te openen. Met Levensloopjes raken we lichtvoetig onderwerpen aan die ieder mens tegenkomt in z’n leven. Loslaten, verandering, stilte, licht... Het kan maar zo dat er meer ruimte ontstaat in het verhaal dat je over jezelf kent.’

Locatie