Afbeelding
H.H.Hilbers

Putten op weg naar kerst

vrijdag 23 december 16:00 - 22:30

In de periode van 10 december tot en met 6 januari vindt de eerste editie van ‘Putten op weg naar Kerst’ plaats. In een groot aantal huizen en tuinen komen Kerststallen te staan, die zichtbaar zijn vanaf de weg. Vanaf 10 december kun je op pad in Putten, op zoek naar Kerststallen in ons dorp. Je zult vast ontdekken dat je niet de enige bent. Pak dus de fiets of ga lekker wandelen, de adressen staan op deze website. Het bekijken van de Kerststallen kan gratis en op eigen initiatief. Zo organiseer je een fijn en zinvol uitje in de periode rond Kerst.Helemaal leuk wordt dit uitje als je de route begint of afsluit in museum De Tien Malen, Daar wordt ook dit jaar weer een mooie tentoonstelling van Kerstgroepen gehouden!

Locatie