Beter begrijpen
Beter begrijpen Unsplash

Workshop “Voelen-denken-doen”

woensdag 17 augustus 2022 13:30 t/m 13:30

WORKSHOP “VOELEN-DENKEN-DOEN” voor kinderen Hoe je over iets denkt, bepaalt hoe je je voelt. Vanuit wat je denkt en hoe je je voelt, gedraag je je op een bepaalde manier. Hoe positiever je denkt, hoe beter je je voelt. Helpende of positieve gedachten zijn gedachten die je een prettig gevoel geven of die je helpen en ondersteunen om dingen te doen. Je kunt jezelf aanmoedigen en motiveren met positieve gedachten. Een helpende gedachte geeft je een duwtje in de rug. Helpende gedachten over jezelf zijn prettig, gewenst, effectief en positief. Ze zorgen dat je je ontspannen voelt, blij en trots. Tijdens deze workshop leert je kind; na te denken over positief denken en je goed voelen; bespreken we stappen om bewust stil te staan bij wat je denkt, hoe je je voelt en wat je vervolgens doet; leren we gedachten herkennen, relativeren en omzetten van negatieve gedachten naar helpende gedachten. Meer info: www.kinderpraktijkbinnenstebuiten.nl/aanbod

Locatie