Evenement
Evenement Geen

De Lichtjesloop

zaterdag 24 september 2022 13:00 t/m 22:00

De Lichtjesloop De Maretak ‘Centrum voor mensen die leven met en na kanker’ organiseert op zaterdag 24 september 2022 van 13.00 tot 22.00 uur “De Lichtjesloop” op de Stille Wei/ Wijde Wellen in Harderwijk. Een op de drie mensen krijgt in zijn of haar leven de diagnose kanker. En we kennen allemaal wel iemand in onze familie en of vriendenkring die geconfronteerd is met deze vreselijke ziekte. De Maretak wil met De Lichtjesloop aandacht vragen voor kanker en mensen met elkaar verbinden. Team aanmelden Met een paar mensen een team vormen om samen de uitdaging aan te gaan om 9 uur te wandelen in estafettevorm. Elk teamlid betaalt bij aanmelding 15 euro inschrijfgeld en krijgt hiervoor een t-shirt van De Lichtjesloop. De deelnemende teams zullen voorafgaand aan het evenement kaarsenzakken verkopen. Tijdens De Lichtjesloop op 24 september zullen alle kaarsen in de kaarsenzakken branden als we met elkaar de estafette lopen. De deelnemers uit de teams wisselen elkaar af met wandelen zodat

Locatie

  • nieuwe locatie
    Vuldersbrink 21
    3841as
    Harderwijk