neem gerust een kijkje op www.sbdv.nl
neem gerust een kijkje op www.sbdv.nl sbdv

Paddenstoelen wandeling en fotograferen

zaterdag 7 oktober 2023 13:00 tot 14:30

Stichting Behoud Dierenwereld Veluwe organiseert al jaren gratis excursies die geleid worden door goed onderlegde gidsen. Gratis, want we willen laagdrempelig zijn. Aanmelden is verplicht, want we willen de groepsgrootte beperkt houden tot max 15 deelnemers.

We gaan deze keer een wandeling maken in de bossen rond Landgoed Schovenhorst te Putten.

We wandelen via de bospaden van het landgoed richting het Speulder- en Sprielderbos.

Onderweg kunnen we paddenstoelen tegenkomen en we willen met jullie de paddenstoelen die we tegenkomen proberen te herkennen en deze ook fotograferen.

Ons advies is dan ook: neem een fotocamera of je mobiele telefoon mee. Als je bijzondere beelden wilt maken tijdens het fotograferen, dan is een klein lampje erg leuk om dit uit te proberen en daarmee een bijzondere foto te maken.

Als je in het bezit bent van een paddenstoelen gids deze dan ook graag meenemen, want je weet maar nooit wat we te zien krijgen.

Naast een camera en eventueel een statief etc is het misschien ook handig om een plastic zak mee te nemen want dan kan je op je knieën of plat liggend mooie plaatjes maken. Ook een spiegeltje kan een leuk effect geven en handig om de paddenstoel van de onderzijde te kunnen bekijken.

Tijd: 13.00 uur

Kosten: geen

Opgeven: verplicht via: excursies@sbdv.nl

Startlocatie: Parkeerplaats van Landgoed Schovenhorst te Putten

Gids: Gerard van Heiningen

Locatie