Connectyin - Yin Yoga en meer
Connectyin - Yin Yoga en meer Esther Meijer

Yoga bij Burnout

zaterdag 11 februari 2023 10:00 t/m maandag 16 oktober 11:30

Wees welkom voor meer rust en ontspanning in jouw leven! Yoga bij Burnout is geschikt voor iedereen die al te maken heeft met stress of die een burn out juist willen voorkomen. De lessen bestaan uit een mix van yin yoga, fascie yoga en restorative yoga. Daardoor is de les ook geschikt voor mensen die een rustige yogavorm willen doen ‘puur voor de ontspanning.' Wat levert Yoga bij Burnout op? - ondersteuning bij herstel - uit je hoofd, in je lichaam - naar je lichaam leren luisteren - signalen eerder herkennen en hier adequaat mee om leren gaan of naar handelen - grenzen aangeven - nog meer leren over jezelf, zenuwstelsel, voeding, slapen, adem en hoe dit toe te passen in het dagelijks leven Aanmelden op www.connectyin.com of via vera.connectyin@gmail.com

Locatie