Oud ijzeractie Tabitha Nederland - De Puttenaer | Nieuws uit de regio Putten
Afbeelding
M. Post

Oud ijzeractie Tabitha Nederland

zaterdag 18 februari 2023 8:30 t/m 15:00

Op zaterdag 18 februari kunnen de metalen weer ingeleverd worden voor het goede doel bij de Putter Eng! Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door IJzer en Schroothandel BV - Putten. Door jouw oude fietsen, pannen of vuurtonnen (van oud & nieuw) kunnen wij heel veel kinderen en ouderen in Bulgarije ondersteunen. Helaas mogen we koelkasten, vriezers en airco’s niet aannemen, maar verder zijn we met alles van ijzer, aluminium, koper, RVS etc. heel blij! Ook accu’s zijn welkom. Als je niet in de gelegenheid bent om het ijzer langs te brengen, stuur dan een mailtje naar oudijzer@tabithanederland.nl, dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden.

Locatie