Verwoesting 1940
Verwoesting 1940 W.F.Vos

Avondwandeling de Grebbelinie

dinsdag 2 mei 2023 19:00 t/m dinsdag 31 oktober 22:00

[SCHERPENZEEL] Avondwandeling langs een deel van de Grebbelinie onder begeleiding van een gids.

De avondwandeling wordt georganiseerd door vrijwilligers van de stichting Grebbelinie in het vizier. De vrijwilligers komen uit de hoek van Scherpenzeel en Woudenberg en is 2005 de stichting opgericht. Het museum educatief centrum van Woudenberg en Scherpenzeel wordt door de stichting beheert. 

Het thema voor de wandeling van de maand mei is: de strijd om Scherpenzeel en de bevrijding. 

De start locatie zal zich bevinden bij het Educatief Centrum Grebbelinie aan de Brinkkanterweg 23A in Woudenberg. De wandeling begint om 19.00 op Dinsdag 2 mei. De wandeling vindt plaats op iedere eerste dinsdag van de maanden april tot en met oktober.