Knutselen bij Voorleesuurtje
Knutselen bij Voorleesuurtje Marjon de Kruijff

Voorleesuurtje met Boer Boris

dinsdag 2 mei 2023 14:00 t/m vrijdag 2 juni 15:15

[SCHERPENZEEL] Tijdens het Voorleesuurtje in de Bibliotheek Scherpenzeel kunnen kinderen aan de hand van het prentenboek ‘Boer Boris, wie kent hem niet’ van Ted van Lieshout ontdekken wat een boer allemaal gebruikt om zijn werk te doen. Voor dat werk op de boerderij heeft Boer Boris allerlei machines nodig.

Na het verhaal mogen de kinderen knutselen. Uiteraard heeft de knutsel met het verhaal te maken.

Het Voorleesuurtje voor peuters en kleuters, samen met hun ouders/verzorgers, wordt gehouden op vrijdag 2 juni van 14.30 – 15.15 uur in de Bibliotheek in Kulturhus de Breehoek aan de Marktstraat 59 in Scherpenzeel. De toegang is gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig.