Afbeelding
Foto: Hennie van den Heuvel

Boeldag-schuurverkoop

zaterdag 27 mei 2023 9:00 t/m 12:00

Nog tweemaal voor de Boeldag op zaterdag 24 juni houden wij schuurverkoop. Vandaag en zaterdag 10 juni nodigen wij u van harte uit om ons uitgebreide aanbod te komen bekijken. De deuren van onze opslagschuren aan de Wolsbergerweg 12 en Nieuwe Voorthuizerweg 15a (navigatie Nijkerk) staan open van 9.00 tot 12.00 uur. Op eerstgenoemd adres bieden wij o.a. boeken, elektronica, witgoed, gereedschap en tuinmeubelen te koop aan.

Aan de Nieuwe Voorthuizerweg vindt u naast meubels, stoelen, tafels, bedden, kleding een uitgebreid aanbod aan leuke en goede tweedehands artikelen. Heeft u zelf iets wat u kwijt wilt en wat nog goed genoeg is, dan kunt u dat vanmorgen hier inleveren (of op dinsdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur. De loten voor de Boeldag-verloting zijn ook verkrijgbaar in beide schuren. Aan de Nieuwe Voorthuizerweg staat de koffie voor u klaar.