Afbeelding
Potmat

Kids Festival nieuw in centrum Barneveld. Buurman & Buurman komen bouwen

zaterdag 27 mei 2023 12:00 t/m 17:00

[BARNEVELD] Bouwen met Buurman & Buurman, je verbazen over de trucs van Goochelaar Joost en genieten van de bellen van Belle Dame. Dat kan zaterdag 27 mei tijdens het Kids Festival in het centrum van Barneveld, een nieuw initiatief van de Barneveldse Middenstands Vereniging.

Van 12.00 tot 17.00 uur is er in de winkelstraten voor kinderen (en hun ouders) van alles te beleven, onder meer rond de Oude Kerk, op het Raadhuisplein en op ‘t Meuleneind. 

De ervaren klussers Buurman & Buurman helpen kinderen om bij de Oude Kerk met kleurige blokjes mooie bouwwerken te maken. Verderop verzorgen basketballers van de Tower Jumpers en leden van de Barneveldse Taekwondo vereniging clinics en kunnen kinderen genieten van gratis limonade. Ook staan er ,,bijzondere en opvallende auto’s’’ klaar om bewonderd te worden.

Op het Meuleneind kunnen kinderen wafels versieren en staat een springkussen klaar voor de allerkleinsten. Grotere kinderen kunnen zich uitleven op het springkussen op het Raadhuisplein waar ze zich ook kunnen laten schminken. Ook Goochelaar Joost, Belle Dame en de sport- en spelbus van Be Active en Creative en een minidisco van dansschool Dance Floor zijn in de winkelstraten te vinden. ,,En mogelijk komen er nog meer activiteiten bij, want ondernemers zijn uitgenodigd om zelf ook met leuke activiteiten in te spelen op het thema Kids Festival’’, zegt Mark Dokter namens de organisatie.