Kofferbakverkoop Molen de Duif

zaterdag 27 mei 2023 9:00 t/m 15:00

Op zaterdag 27 mei organiseert de Stichting Vrienden van Molen de Duif weer een kofferbakverkoop naast Molen de Duif in Nunspeet. Iedereen is tussen 09.00 uur en 15.00 uur van harte welkom om aan de voet van de prachtige molen te komen rondsnuffelen.  

Rondom molen De Duif krijgt iedereen de gelegenheid om zijn of haar waren aan de man te brengen. Kosten voor deelname bedragen voor particulieren € 10,00 per auto/standplaats, € 15,00 voor een busje en € 20,00 voor auto met aanhanger. Handelaren betalen € 35,00 voor een standplaats.

Belangstellenden hoeven zich niet vooraf aan te melden maar kunnen zich vanaf 08.00 uur op de dag zelf melden bij de molen. Na betaling van het verschuldigde bedrag krijgt u dan een plek toegewezen. Kom niet te laat, want vol = vol! 

Alle opbrengsten komen ten goede aan het onderhoudsfonds van de molen. Voor bezoekers is de toegang gratis, net als het parkeren.

De catering tijdens de kofferbakverkopen wordt verzorgd door de Stichting Vrienden van Molen De Duif.  Moe van het rondlopen op de kofferbakverkoop? Kom dan even zitten op het gezellige terras. De vrijwilligers van Stichting vrienden van molen De Duif voorzien u graag van een overheerlijk broodje hamburger en een kop koffie of drankje. 

Locatie