Volop voorjaarsartikelen bij de Kinderen van de Evenaar
Volop voorjaarsartikelen bij de Kinderen van de Evenaar Kinderen van de Evenaar

Maak kennis met de Goede Doelen winkel Kinderen van de Evenaar

zaterdag 27 mei 2023 10:00 t/m 16:00

De Stichting Kinderen van de Evenaar werd bijna 10 jaar geleden door Linda Ubels en Corrie Stam uit Ede opgericht. Hun doel is om zoveel mogelijk geld aan kleinschalige en kind-gerelateerde projecten te geven: bijvoorbeeld aan een weeshuis in Marokko, voor een bibliotheek in een school in Nepal, voor kinderopvang in Ecuador of hulp bij de financiering van de bouw van een basisschool in Nigeria. Maar ook lokale doelen worden ondersteund, zo kregen de kinderen van de Afghaanse en Oekraïense vluchtelingen in Harskamp heerlijk warme mutsen van hen en betaalden ze de overtocht naar Terschelling voor de kinderen die met de Stichting Kindervakantieweek Ede mee gingen.
A.s. zaterdag 27 mei organiseren zij een Open Dag in hun winkel om weer eens de aandacht te vestigen op alle mooie en veelal fairtrade artikelen die ze verkopen. Het assortiment bestaat uit sjaals, plaids, spreien, hammamdoeken, sieraden, Marokkaans aardewerk, tafelkleden, kaarten, wolvilten producten waaronder de handpoppen en vingerpojes, en kraam- en kindercadeautjes. In het kader van hun 10-jarig bestaan geven ze iedere maand 10% korting op een bepaald artikel. In mei is de korting geldig op de manden en netten. 

Met een aankoop in de Kinderen van de Evenaar (web)shop ondersteun je kind-gerelateerde projecten. 100% van de winst gaat immers naar deze kleinschalige goede doelen. Dankzij alle klanten konden Linda en Corrie in de afgelopen 10 jaar al meer dan EUR 100.000 doneren.
Hartelijk welkom op zaterdag 27 mei tussen 10.00 en 16.00 uur aan de Arnhemseweg 45 in Ede.


Locatie