heerlijk snuffelen
heerlijk snuffelen Marianne

Voorjaars Brocante Markt

zaterdag 27 mei 2023 10:00 t/m 16:00

BROCANTE MARKT in Oosterbeek

Oosterbeek –  Op zaterdag 27 mei wordt rond OUD&TIEK aan de Noorderweg / Stephanieweg in Oosterbeek de voorjaars Brocante Markt gehouden van 10.00 tot 16.00 uur. Het wordt weer een gezellige, volle markt met enthousiaste deelnemers met allerhande curiosa, antiek en brocante..

Voor de mensen die belangstelling hebben voor spullen uit vroegere tijden, voor curiosa en brocante is het een genot om weer een markt te bezoeken. Ze kunnen hun hart ophalen op deze sfeervolle, authentieke markt. De straat staat vol kramen, waar je langs kunt slenteren en op je gemak kunt snuffelen. Er worden kwalitatief mooie spullen zoals curiosa, antiek, brocante, meubels, tuinspullen, boeken en nog veel meer aangeboden. Voor de snuffelaars onder ons dus volop keus.

Ook de winkel zelf is op die dag geopend.

Om bij de markt te komen, kunt u de oranje borden volgen. De toegang is gratis.

Voor informatie over de markt: tel. 06 122 366 79,  F:oudentiekmarianne