Ransuil met muis in de Binnenveldse Hooilanden
Ransuil met muis in de Binnenveldse Hooilanden Gert Kaasschieter

Week van de Biologie: Fietsexcursie Binnenveld

zaterdag 27 mei 2023 13:30 t/m 15:30

In de Week van de Biologie mag een excursie naar de Binnenveldse Hooilanden natuurlijk niet ontbreken, de ontwikkeling van de biodiversiteit is daar bijna niet bij te houden. Wilt u het met eigen ogen zien? Kom op 27 mei naar café Onder de Linden waar we om 13:30u starten met een fietsexcursie naar dit prachtige natuurgebied. Onderweg zullen er voldoende mogelijkheden zijn om stil te staan en te genieten van de planten en dieren (vooral veel vogels). De biologie, de leer van het leven, is hier uitbundig aanwezig. We werken deze dag met zoekkaarten zoals top5 algemene flora vochtig grasland, zeldzame flora blauwgrasland, moerasvogels en weidevogels.

27 mei, 13:30u, verzamelen bij Café Onder de Linden, Haagsteeg 16, Wageningen

Locatie