Afbeelding
Platteland Anders

Kunstroute in Scherpenzeel

woensdag 31 mei 2023 13:00 t/m dinsdag 31 oktober 13:00

[SCHERPENZEEL] De kunstroute door Scherpenzeel is terug. Elk jaar wordt een thema bedacht voor de route en dit jaar is het thema Vreemde Vogels.

De kunstroute is gemaakt door vrijwilligers van Platteland Anders. Project Platteland Anders wordt gefinancierd vanuit de overheid en heeft in Scherpenzeel een aantal mensen bij elkaar zijn gebracht. 

 De route zal voorzien uit leuke en speelse objecten die zorgen voor enthousiasme onder de mensen die de route van 16km zowel kunnen wandelen als fietsen. Ook de basisscholen in Scherpenzeel hebben een rol gekregen binnen de wandeling. Van iedere school heeft één groep meegewerkt aan het project van Platteland Anders. Hierdoor kunnen jongen kinderen zich als echte kunstenaars voelen. 

De route zal van eind mei tot eind oktober lopen en kun je ophalen bij de Primera in Scherpenzeel. De route zal van 31 mei van start gaan.