Afbeelding
Dwaallicht Festival

Dwaallicht Festival 2024 in Ermelo

vrijdag 26 januari 2024 19:00 tot 23:59

Zie voor meer informatie en ticketverkoop : Dwaallicht Festival.nl  

  

De mooiste muziek in 12 huiskamers in Ermelo  

Op vrijdag 26 januari 2024 organiseren wij weer een fantastische nieuwe editie van het Dwaallicht Festival. Wij trakteren u graag op de mooiste muziek in 12 huiskamers in Ermelo. Op het programma staat een mix van klassiek, populair, folk, jazz en meer. U kunt kiezen uit 4 routes. Alle routes beginnen met muziek in de Immanuelkerk en eindigen met een swingende afterparty in de foyer van het Huis van Ermelo. Bij iedere route krijgt u in 3 verschillende huiskamers een uniek concert in steeds een andere muziekstijl.  Het belooft weer een heerlijk afwisselende en gezellige avond te worden!  

  

Datum en tijden : 26 januari 2024

19.00 – 20.00  Openingsconcert in de Immanuelkerk met Regioharmonie De Verbinding.  

20.15 – 20.45  Eerste voorstelling in huiskamer.  

21.00 – 21.30  Tweede voorstelling in huiskamer.  

21.45 – 22.15  Derde voorstelling in huiskamer.  

22.30 – 24.00  Afterparty in de foyer van het Huis van Ermelo met de Folk University Jazzband.  

 Prijs :  € 20 per persoon

Let op! kom op de fiets  

Tijdens het Dwaallicht Festival zullen we in het donker met dwaallichtjes en met goed verlichte fietsen langs de huiskamers ‘dwalen’. We hebben fietsgidsen die met u meefietsen zodat dwalen niet verdwalen wordt. Om alles in goede banen te kunnen leiden en iedereen op tijd bij de juiste huiskamers te krijgen, vragen wij u om op de fiets te komen en de instructies van de gidsen op te volgen. Bij de huiskamers is in veel gevallen maar beperkt parkeergelegenheid. 

Locatie