Mantelzorgcompliment 2019

19 augustus 2019 om 11:42 Zorg Deel je nieuws

Mantelzorgers die in 2019 langer dan drie maanden en meer dan acht uur per week onbetaald hulp geboden hebben, kunnen vanaf 4 september een mantelzorgcompliment aanvragen via de website van Welzijn Putten: www.welzijnputten.nl.

Het mantelzorgcompliment is een waardering van de gemeente Putten van €100,- welke u op twee manieren kunt ontvangen. Het bedrag wordt gestort op uw bankrekeningnummer óf u krijgt het bedrag direct opgewaardeerd op uw WCP Spaarkaart. Heeft u nog geen WCP Spaarkaart, dan wordt deze gratis verstrekt. Het saldo op de WCP Spaarkaart is te besteden bij ca. 50 winkels in Putten.

Net zoals vorig jaar kan iemand ook zijn/haar eigen mantelzorger opgeven voor het compliment. Daarnaast is er weer een speciale waardering voor jonge mantelzorgers (leeftijd 6 t/m 17 jaar) waarbij het compliment is opgedeeld in een geldbedrag van €75 en een leuke activiteit.

Mantelzorg is en blijft onbetaalbaar! Het mantelzorgcompliment is dan ook geen financiële vergoeding, maar een waardering van de gemeente Putten. U dient dit elk jaar opnieuw aan te vragen en er kan één compliment per mantelzorger worden uitgekeerd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie