Heleen Pinkster, schrijfster
Heleen Pinkster, schrijfster A. van Baaren

3 Quilt Inspiratie dagen in Putten

19 augustus 2019 om 12:29 Evenementen Deel je nieuws

De jaarlijkse regionale quiltdag in Putten is uitgebreid naar drie dagen quiltinspiratie op donderdag  5, vrijdag  6 en zaterdag 7 september in de Quiltkelder-Putten van 10.00 tot 14.00 uur met tal van mini workshops, demonstratie quiltmaterialen,  expositie van quilts, uitleg wat is  het patchwork en quilten 2019.

Programma;

Donderdag 5 september van 10.00 – 14.00 uur;  Heleen Pinkster bekend van haar Foundation patronen en het schrijven van  quiltboeken neemt haar collectie mee, ook voor het signeren en geeft van 11.30 – 12.30 uur een gratis mini workshop ‘Ragtime Applicatie’,  daarnaast kunnen (aankomend) cursisten met haar overleggen, vragen stellen en kleur keuze van stof uitzoeken .

Vrijdag 6 september van 10.00 – 14.00 uur; Rita Bos, bekend van de workshops  "Dansende Libelle"," Ronde New York Beauty"  en" Kaleidoscope a la Ricky Tims", geeft van 11.30 – 12.30 uur de gratis mini aanschuif workshop werken met 'HobbyTime Stempels' en kunt u ook  vragen stellen over stoffen, quiltprojecten en de mogelijkheid om les bij haar te volgen.

Zaterdag 7 september van 10.00 – 14.00 uur;  Jacqueline Wouters met demontratie Westalee Quiltrulers op een simpele naaimachine en Jannie Schuit uit Putten laat u zien wat de mogelijkheden zijn met "Zijde lint borduren". Ook op deze zaterdag is er van 11.30 – 12.30 uur de verrassende gratis mini aanschuif workshop ‘Vouwtechiek Hexagons en Ruitjes ‘ .Beide lesgeefsters geven dit seizoen dag workshop en cursussen voor de beginner en gevorderden.

Natuurlijk zijn er op deze dagen weer mooie collectie quilts te bewonderen in uiteen lopende technieken.

Bent u  “blanco” en wilt u meer informatie over wat is Patchwork en Quilten?  wat leert u op een basis cursus?, hoe ziet een beginners quiltje eruit? , een docente spreken? 

Dan zijn dit de juiste dagen om bij ons aan te komen, laat Riek van Beek van de Stoffenstudio aan de Klaas Bosstraat 14 in Putten weten.

Voor meer informatie www.stoffen-babystudio.nl

Tel. 0341-360717

 

Quilt inspiratie dag
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie