Team Kasteel De Vanenburg proost op mooie prestatie
Team Kasteel De Vanenburg proost op mooie prestatie Gerlies Schuit-van de Ridder

Culinaire waardering voor Kasteel De Vanenburg in Lekker500

30 oktober 2019 om 16:29 Overig Deel je nieuws

PUTTEN Het restaurant van Kasteel De Vanenburg is als 'nieuw' restaurant opgenomen in de Lekker500, de onafhankelijke restaurantgids die jaarlijks de vijfhonderd beste restaurants van Nederland presenteert. ,,Het restaurant met een karakteristiek glas-in-lood plafond en het uitzicht op de uiterst verzorgde kasteeltuinen is werkelijk fenomenaal", oordelen de inspecteurs van Lekker500. ,,De presentaties zijn verzorgd en als gast voel je je zeer welkom."

Het team van Kasteel De Vanenburg is heel blij met deze vermelding in de culinaire ranglijst. ,,In de keuken besteden we veel aandacht aan de gerechten," vertelt chef-kok Richard Broersma. ,,Alles maken we vanaf de basis tot een verrassende en smakelijke creatie. De vermelding in Lekker500 was een grote verrassing."

Aanvullend daarop vertelt Bernhard Baan, General Manager, vol trots: ,,Voor sommige collega's kwam deze notering wellicht als een grote verrassing; anderzijds is dit ook een mooie – in mijn ogen zelfs gepaste – erkenning voor het feit dat hier dagelijks een topprestatie wordt geleverd, die door onze gasten zeer goed wordt gewaardeerd."

JONGE BEDIENING ddat gastvrijheid erg belangrijk is op het 17e-eeuwse landgoed, blijkt ook uit de recensie in de restaurantgids: ,,Pluim voor de jonge bediening die enthousiasme en betrokkenheid uitstraalt, waardoor we ons gast zeer welkom voelen", vertelt de beoordelaar.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie