Programma Pietenpret
Programma Pietenpret VVV Putten

Een dansje maken, knutselen en spelletjes doen tijdens Pietenpret

25 november 2019 om 09:05 Evenementen Deel je nieuws

De Pieten en de Sint hebben er al weer helemaal zin in! Ze kunnen haast niet wachten om op zaterdag 30 november weer naar Winkelcentrum Putten te komen. Vorig jaar hebben ze enorm genoten van het dansen, knutselen en spelen met de kinderen. Tussen 13.30-17.00 maken ze er weer een dolle boel van. Kom jij ook?

Op het Pietenpretplein is er van alles te beleven en te doen. De Pieten vinden het heerlijk om samen met de kinderen te spelen en zo kunnen kinderen zich heerlijk vermaken met o.a. knutselpiet, schminkpiet en spelletjespiet. Georganiseerd door KindCentrum Putten. Ook kun je een gezellig ritje maken met paard Bartje en menner Imke van Dierenkliniek Achterstraat.

Sinterklaas gaat ondertussen langs bij PLUS Dee om te checken of er nog wel voldoende pepernoten zijn. Ook neemt hij een kijkje op het Pietenpretplein en drinkt hij een heerlijke kop warme chocomelk met de kinderen bij Emjoy.

Rond 16.30 uur neemt Sint plaats op zijn mooie stoel bij de Hema. Hij gaat een aantal kinderen blij maken met prijzen voor het maken van de mooiste kleurplaat. Heb je nog geen kleurplaat? Je kunt de kleurplaat ophalen bij één van de vele winkels in het centrum van Putten of downloaden via www.winkelcentrumputten.nl.

Tijdens deze gezellige middag speelt pietenband 'de Peppernuts' gezellige sinterklaasliedjes. 

 

Programma:

13:30-17:00 uur Pietenpret plein en rondritjes met Bartje - pleintje Van Ganswijk

13:30 uur Pepernoten check - PLUS Dee

14:00 uur Sint & Pietenpret in de Dorpsstraat

14:30 uur Sint op het Pietenpretplein - Kindcentrum bij Van Ganswijk

15:30 uur Sint & Pietenpret in de Kerkstraat

16:00 uur Warme choco drinken - Emjoy

16:30 uur Uitslag kleurplatenwedstrijd – HEMA

17:00 uur Einde Pietenpret

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie