Don Bosco boerderij in Cambodja
Don Bosco boerderij in Cambodja theo vd Hombergh

Oude metalen , wit en bruingoed 2019 Kringloopwinkel Over / Nodig Putten

26 december 2019 om 16:23 Maatschappelijk Deel je nieuws

                 Bedankt alle Puttenaren 

Voor de geweldige    inbreng van oude metalen en niet meer te repareren Electrische apparaten  in 2019 bij Kringloopwinkel Vereniging Over / Nodig aan de Dorpsstraat 97 en Engweg 21 te Putten . De opbrengst over 2019 heeft  1.346 Euro op gebracht .

Hiermede konden wij   , Don Bosco Technische Scholen  ,  Hands for Hope House en Rico,s  Foundation  in Cambodja van de nodige financien voorzien om voor de armste kinderen te kopen , voeding , kleding , medicijnen , leermiddelen . Ook Tonkla Youth Group in Mukdahan Provincie Noord-Oost Thailand voorzien van de nodige financien  voor educatie / voorlichting aan scholieren betreffende HIV /AIDS , kindermisbruik en prostitutie , kleding en Medicijnen .

De beheerders van de Rico Foundation is een Nederlands echtpaar wier Mariniers zoon Rico in 1993 tijdens de Verenigde Naties Peace Keepings Missie UNTAC door een noodlottig ongeluk sneuvelde in Poipet Cambodja . In de plaats , Poipet , waar hij sneuvelde geven zij nu hulp aan een basisschool onder supervisie van de Nederlandse ( 85 jaar en al 30 jaar actief in Cambodja ) Pater Salesiaan Johan Visser .

De niet meer te repareren electrische apparaten , zogenaamd wit- en bruingoed  gaat naar het Recycle Atelier van ,s Heeren Loo te Ermelo . Hier wordt onder deskundige begeleiding door clienten van ,s Heeren Loo als dagbesteding alle electrische , apparaten tot in de kleinste details uit elkaar geschroeft . De opbrengst, van koper , tin , aluminium , ijzer , rvs   wordt besteed voor leuke activiteiten voor   de Recycle Groep ,s Heerenloo . Het restant aan plastic gaat via hun eigen afvalverzameling naar een gecertificeerd Afval bedrijf  . recycleatelier@sheerenloo.nl 

Kringloopwinkel Vereniging was verder actief in Liberia , waar de Nederlandse verpleegster Adrienne Blomberg sinds 2013 actief was / is met de Ebolacrisis , Waterputten , bruggenbouw over een moeras voor de schoolkinderen , matrassen in een school , voorlichting en educatie .

Tonkla weverij  groep Thailand
engweg 21 en Dorpsstraat 97
Cambodja  HHC House
hands off hope Cambodja
 naar de basisschool 15 km ver
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie