logo stichting twinkel
logo stichting twinkel Janny van Oossanen

Cliniclowns bij stichting Twinkel

4 februari 2020 om 22:07 Zorg Deel je nieuws

Het leven met een gehandicapt kind brengt naast de beperkingen van de handicap ook andere beperkingen met zich mee. Het participeren van alle leden van het gezin kan hierdoor bemoeilijkt worden.

De wens is een leefomgeving waar het vanzelfsprekend is dat ook jongeren met een beperking, ongeacht of zij een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking hebben, mee kunnen doen aan sport, spel en andere activiteiten zoals bijv. muziekbeleving.

Met deze doelstelling is medio december 2019 de stichting “Twinkel” opgericht. Omdat elk kind de kans moet krijgen om mee te mogen doen!

Stichting “Twinkel” organiseert activiteiten voor kinderen en jongeren met een handicap in de regio Noord-West Veluwe.

Ook voor ouders en broers en zussen worden bijeenkomsten georganiseerd. Gedacht wordt aan oudercontacten door middel van wandelingen en informatiebijeenkomsten en activiteiten voor het hele gezin.

De eerste activiteit die Stichting Twinkel heeft georganiseerd is een bezoek van de Cliniclowns.

Dit zal plaatsvinden op vrijdag 28 februari 2020 om 10.30 uur en om 11.30 uur. Zie ook onze Facebook pagina. U kunt uw gehandicapte kind opgeven voor vrijdag 21 februari via email: info@stichtingtwinkel.nl. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie