Walk&Talk voor werkzoekenden in de Bibliotheek Noordwest Veluwe

14 februari 2020 om 11:03 Overig Deel je nieuws

De Bibliotheek Noordwest Veluwe organiseert samen met Welzijn Putten Walk&Talk bijeenkomsten voor werkzoekenden. Elke maand hebben werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan. Op maandag 24 februari is er weer een bijeenkomst van 09.30-11.30 uur in de bibliotheek in Putten. Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis.

 

Werken is niet alleen belangrijk om de rekeningen te kunnen blijven betalen, het is zinvol, je hebt sociale contacten en je kunt er kennis opdoen of doorgeven. Als je al geruime tijd geen werk hebt of op zoek bent naar een andere baan en steeds wordt afgewezen, dan kan dit negatief uitpakken voor je zelfbeeld.

Tijdens de Walk&Talk van februari gaan we daarom aan de slag met het thema: “Hoe houd ik de moed er in?”

 

Op 24 februari opent de bibliotheek aan de Brinkstraat 56 in Putten om 09.30 uur haar deuren. Vanaf 10 uur gaan de deelnemers zich verdiepen in het thema. Daarna kan er tot 11.30 uur nagepraat en genetwerkt worden onder het genot van een kop koffie.

Aanmelden is niet nodig

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie