Marco en Dennis Dee en Jorrit Heinen tonen Heinen Delfts Blauw producten van de nieuwe spaaractie bij PLUS Dee supermarkt.
Marco en Dennis Dee en Jorrit Heinen tonen Heinen Delfts Blauw producten van de nieuwe spaaractie bij PLUS Dee supermarkt. Heinen Delfts Blauw

Spaar voor Delfts blauw bij PLUS supermarkt

15 mei 2020 om 15:00 Winkels Deel je nieuws

PUTTEN – PLUS Dee Putten en Heinen Delfts Blauw beginnen samen een unieke 'Puttense ' spaaractie. Met ingang van 18 mei is het mogelijk om te sparen voor hoge kortingen op leuke Delfts blauwe producten. Er zijn in totaal dertig artikelen geselecteerd uit de collectie van Heinen Delfts Blauw waarvoor gespaard kan worden.

Het aardewerkbedrijf is een van de bekendste producenten van Delfts blauw aardewerk en heeft de beste Delfts blauw ontwerpers, plateelschilders en keramisch-technici van Nederland in dienst. De Delfts blauw winkels staan onder andere in Amsterdam, Delft en zelfs op Curacao, maar het hoofdkantoor staat in Putten, waar het familiebedrijf al vanaf het begin gevestigd is. Als echte Puttense ondernemers besloten PLUS Dee Putten en Heinen Delfts Blauw om de handen ineen te slaan, juist nu de coronacrisis vraagt om steun van en voor lokale bedrijven.

Marco en Dennis Dee, ondernemers van PLUS Supermarkt zijn erg enthousiast over deze samenwerking. “De producten van Heinen Delfts Blauw vind ik prachtig”, zegt Dennis Dee. “Het is mooi dat we op deze manier de inwoners van Putten kunnen laten kennismaken met de producten van Heinen Delfts Blauw. Ik vind het belangrijk dat ons bedrijf het Super Supermarkt Keurmerk voert en dat we voldoen aan de zeven thema's die daar bij horen. Een van die thema's is lokale betrokkenheid”, aldus Dennis Dee. De samenwerking met Heinen Delfts Blauw is daar een mooi voorbeeld van, solidariteit in deze moeilijke coronacrisistijd.”

Bij elke tien euro aan boodschappen wordt er een spaarzegel meegegeven. De spaarkaart is vol met tien spaarzegels en deze kaart geeft recht op 60% korting op de Delfts blauw collectie voor klanten van PLUS Dee Putten. De spaarkaarten kunnen verzilverd worden tot en met zaterdag 25 juli 2020.

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie