Koffieconcerten in De Vanenburg weer van start

20 mei 2020 om 11:27 Muziek Deel je nieuws

Na een periode van stilte is het eindelijk zover: de koffieconcerten in Putten beginnen weer! Pianist Wouter Harbers en violist Robert Cekov geven elke maandag van juni in de Oranjerie van Kasteel De Vanenburg twee koffieconcerten, in kleine kring en met inachtneming van de coronamaatregelen.

Elke week spelen Wouter en Robert een ander programma, van Bach tot eigentijdse muziek. Wouter licht de muziek toe op zijn eigen vrolijke manier. De ochtendconcerten beginnen om 10:30u, de middagconcerten om 14:30u.

We houden ons natuurlijk aan de coronamaatregelen. Bij ieder concert zijn daarom 25 bezoekers welkom. Om de concerten met dit kleine bezoekersaantal mogelijk te maken, is de entree €22,50 per persoon, inclusief koffie of thee.

De concerten worden gegeven op de maandagen 1, 8, 15, 22 en 29 juni. Met dank aan Kasteel De Vanenburg en Stichting Gouden Dagen, die na een muziekloze periode zorgen voor deze muzikale uurtjes!

Reserveren is verplicht. Dat kunt u doen door een mailtje te sturen naar info@wouterharbers.nl. Telefonisch reserveren is voor deze concerten niet mogelijk. Afrekenen kan bij de ingang, zowel contant als per pin. Meer informatie? Neem een kijkje op www.wouterharbers.nl.

Hartelijk welkom!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie