Teamuitje
Teamuitje Shutterstock

Fundustry ontzorgt met gratis teamuitje in Ermelo

3 juni 2020 om 15:16 Zorg Deel je nieuws

ERMELO – Fundustry Events, vooral gericht op bedrijfsuitjes, vriendenuitjes en vrijgezellenfeesten, laat zorghelden uit regio Harderwijk ontspannen met zorgeloos teamuitje dat gratis wordt aangeboden op evenementenlocatie Strand Horst. 

Fundustry roept zorginstellingen, zorghelden en zorgteams op om zich aan te melden voor deze mogelijkheid tot ontspanning. Met deze actie hoopt Fundustry niet alleen zorghelden uit de ziekenhuizen te bereiken, maar ook de helden uit o.a. de gehandicaptenzorg, dagbesteding en diverse woongroepen.

Omdat de zorg niet stil kan komen te liggen en het inzetten van vervanging soms nog lastig of zelfs niet toegestaan is, biedt Fundustry aan het teamuitje uit te stellen. Zo heb je tot eind 2021 om dit zorgeloze uitje te doen. Fundustry denkt hierbij ook graag mee in manieren van ontspanning tijdens bijvoorbeeld de pauze op eigen terrein.

Ondernemer Harry van den Berg geeft aan: “Wij willen iedereen uit de zorgsector, in de breedste zin van het woord, bedanken door daad bij woord te voegen. Door hen een gratis dagje fun aan te bieden, voelen zij zich niet vergeten en kunnen ze leuke herinneringen maken met collega’s.”

De evenementenlocatie van Fundustry is volledig coronaproof ingericht. De locatie is ook weer geopend voor iedereen die een dagje uit wilt boeken met vrienden of familie. “Jezelf, collega’s, of een vriend(in) aanmelden voor deze zorgheldenactie, kan gemakkelijk via fundustry.nl/zorghelden”, zegt Harry van den Berg.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie