Toen alles nog binnen 1,5 meter kon
Toen alles nog binnen 1,5 meter kon Elly van Geest

Voorstelling Theaterhuis Wild Zwijn gaat definitief niet door

29 juni 2020 om 13:43 Kunst Deel je nieuws

 

De voorstelling van Theaterhuis Wild Zwijn, met de titel “En nu...?”, gaat definitief niet door. ‘En nu…?’ is speciaal in het kader van ‘Putten herdenkt’, Veluwe Remembers en 75 jaar vrijheid gemaakt.

Mensen die een kaartje hebben gekocht bij de VVV Putten op het Kerkplein kunnen hun geld terugkrijgen. Per ingeleverd kaartje ontvangt men 7,50 euro retour. Dit kan nog tot 15 juli.

De muziektheatervoorstelling stond gepland in Cultureel Centrum Stroud op vrijdag 27 en zaterdag 28 maart. De voorstellingen op vrijdag overdag waren al snel volgeboekt door scholen. Op beide avonden werd veel publiek verwacht. Het mocht helaas niet zo zijn. Vlak voor de generale repetitie gooide Corona (Covid19) roet in het eten en begon de Lock down.

Aanvankelijk kozen medewerkers en spelers voor uitstel naar oktober. Recent is besloten de voorstelling definitief te annuleren. De belangrijkste reden is dat het stuk niet op te voeren is met inachtneming van de anderhalve meter afstand.

Allen die betrokken zijn bij Theaterhuis Wild Zwijn en specifiek bij dit stuk vinden het erg jammer, maar staan achter het gezamenlijk genomen besluit.

Stichting Theaterhuis Wild Zwijn beraadt zich op dit moment over theatermogelijkheden die wel werkbaar zijn in de komende periode, waarbij rekening dient te worden gehouden met de Coronamaatregelen.

Zie ook www.theaterhuiswildzwijn.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie