Wietske en Wim Kniestedt
Wietske en Wim Kniestedt Cees Kniestedt

Wietske en Wim Kniestedt 60 jaar getrouwd

30 juli 2020 om 15:56 hartenziel Deel je nieuws

Vandaag lanceerde NASA met succes de Marsrover Perseverance om te onderzoeken of er ooit leven was op Mars. Zestig jaar geleden besloten Wietske en Wim te gaan onderzoeken of er leven was na het huwelijk. En hoewel we het in het geval van Mars daarover nog in het duister tasten; bij Wietske en Wim is daar geen twijfel over mogelijk. 

Wietske en Wim ontmoetten elkaar tijdens hun studie geneeskunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. De vonk sloeg over en zijn trouwden op 30 juli 1960. 

Na wat omzwervingen streken zij, samen met hun drie kinderen, in Putten neer. Wietske werd in Putten huisarts en was decennia de steun en toeverlaat van veel Puttenaren; een taak die nu is overgenomen door haar dochter Gerry Beers en huisvriend Quintus Tichgelaar. Wim werd medisch specialist en was ondermeer verbonden aan ziekenhuis De Lichtenberg en het St Jansdal.

Ook na hun werkzame leven bleven Wietske en Wim een enorm betrokken stel. Niet alleen bij het wel en wee van de kinderen en kleinkinderen, maar ook bij dat van plaatsgenoten. 

Na zestig jaar is de band onverminderd sterk. Of misschien wel sterker dan ooit. Lieve pa en ma, van harte gefeliciteerd en nog vele jaren samen.

 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie