Oldtimers op Marktplaats
Oldtimers op Marktplaats P. Blom

Lustrum toertocht Lions Putten-Arkemheen

25 augustus 2020 om 12:00 Maatschappelijk Deel je nieuws

Zaterdag 19 september a.s. organiseert de Lions Club Putten “Arkemheen” voor de 5e keer een toertocht met oude en zeldzame auto’s. De Lions Club onderstreept hiermee het succes van deze toertocht, waarvoor bezitters van soms zeer speciale auto’s uit heel Nederland naar Putten komen. 

 

De opbrengst van de toertocht gaat dit jaar naar de Stichting Zonnebloem afdeling Putten. De Lions club heeft bewust dit jaar gekozen om deze stichting in Putten te ondersteunen. Rob van Erk, voorzitter van de Lions Club zegt: “De Zonnebloem stichting zet alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. En daar staan hun vele vrijwilligers voor. En juist in deze tijd is het belangrijk dat Zonnebloem haar werk kan doen”.

Het beloofd opnieuw een prachtige tocht te worden. De toertocht gaat over de binnenwegen van de Veluwe en langs de IJssel. De start zal traditioneel weer in Putten plaats vinden. Dit keer alleen niet op het marktplein, zoals voorgaande jaren, maar achter het gemeentehuis. De start zal zijn rond 10.00 uur, maar uiteraard zullen de auto’s al voor dit tijdstip hier te bezichtigen zijn. 

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. En net zoals ook afgelopen jaren rijden er equipes mee die niet over een oldtimer of speciale auto beschikken, maar willen gewoon iets goeds doen voor in dit geval de Stichting Zonnebloem. Inschrijven kan tot uiterlijk 15 september op www.lionsputten.nl.

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie