Orthopedagogen Laura Pruim en Myrthe Kloekke, Eleos
Orthopedagogen Laura Pruim en Myrthe Kloekke, Eleos Liesbeth Knol, eigenaar Work&Life Center

Eleos opent behandellocatie jeugd in het Work&Life Center

1 september 2020 om 14:56 Zorg Deel je nieuws

Work&Life Center is een inspirerende werklocatie in het centrum van Ermelo (het oude politiebureau) voor zelfstandige professionals en organisaties die lokaal willen werken.

Sinds kort heeft ook Eleos intrek genomen in het Work&Life Center. De aanwezigheid van gesprekskamers en een wachtruimte biedt Eleos de kans om haar cliënten meer lokaal van dienst te zijn. Eleos is een christelijke ggz-instelling met meerder locaties in Nederland. Er wordt gewerkt vanuit de laatste wetenschappelijke inzichten, maar wat het werk van Eleos bijzonder maakt is dat er vanuit het geloof in God wordt gewerkt aan herstel. Met de opening van de behandellocatie in Ermelo kunnen kinderen, jongeren en hun ouders dicht bij huis behandeling krijgen, onder andere gericht op angstklachten, concentratieproblemen, traumaverwerking en stemmingsproblemen. Diagnostisch onderzoek behoort ook tot de mogelijkheden. Op www.eleos.nl is meer informatie te vinden over het zorgaanbod van Eleos.

Het idee van het Work&Life Center is dat je door gezamenlijk gebruik te maken van werkplekken elkaar als professionals leert kennen, je aan elkaar kunt optrekken en elkaar kan inspireren in het werk. De diversiteit van verschillenden professionals (maatschappelijk werker, communicatiedeskundige, agile-werkers, docenten of trainers) maakt het concept levendig. De huiselijke en rustige sfeer maakt het werken ontspannen.

Orthopedagogen Laura Pruim en Myrthe Kloekke zijn blij met deze mogelijkheid. Elke dinsdagmorgen is een van hen aanwezig voor afspraken, genieten ze van een heerlijke kop koffie en de mogelijkheid om samen met andere professionals te werken.

Het Work&Life Center is gevestigd aan Hanengewei 67 in Ermelo, op de locatie van het oude politiebureau.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie