Lilian Visser en Liesbeth Knol
Lilian Visser en Liesbeth Knol Liesbeth Knol

Hoe houd je plezier in en focus op je werk?

22 september 2020 om 11:36 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Studeren door online en offline te werken dat vraagt veel van je eigen inzet, je motivatie en planningsvaardigheden. Hoe ga je om met je eigen uitstelgedrag? Hoe zorg je ervoor dat je plezier blijft houden aan het studeren? 

Daar waar je op de middelbare school nog begeleiding kon krijgen valt dit op het hbo of wo weg. Jouw omgeving verwacht dat je, gezien je niveau, prima in staat bent om je eigen studie te organiseren. Maar helaas is dat niet altijd waar. Je cognitieve niveau zegt niets over de mate van je eigen zelfsturing. Wil jij meer inzicht krijgen in je eigen gedrag? Durf jij het aan om jezelf een beetje meer te leren kennen? Dan zijn de drie avonden die we in oktober / november organiseren wat voor jou!  

De avonden worden verzorgd door Lilian Visser. Zij had zelf grote moeite om het overzicht en de motivatie te houden tijdens haar studententijd, met alle gevolgen van dien. Sindsdien leest en leert ze al vijftien jaar alles over planning en focus en deelt deze tips via de blog MindStones. In samenwerking met Liesbeth Knol-Urbach, die alles weet van het jongerenbrein en het coachen van jongvolwassenen.

Het gaat om drie avonden: donderdag 15 en 29 oktober en 12 november. We werken in kleine groepen - met ruimte voor persoonlijke verhalen - om de grootste problemen aan te pakken. 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie