wandelaars in bos
wandelaars in bos Eva Meter

Lopend (v)uurtje: wandelingen in Putterbos, Speulder- en Sprielderbos

5 oktober 2020 om 20:40 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

De “Lopend (v) uurtje” wandelingen van Praktijk Reflecties gaan weer van start; een wekelijkse oppepper voor lijf, zintuigen en brein.

Om te beginnen op woensdagmorgen om 9.00 uur wordt er gewandeld in het Putterbos en het Speulder- en Sprielderbos.

Positiviteit en plezier staan voorop. Onderweg worden er oefeningen gedaan en een onderwerp aangereikt waar deelnemers met elkaar over van gedachten kunnen wisselen of om in stilte over na te denken, want zwijgen en de natuur laten spreken is ontspannend en inspirerend.

Na afloop mogen de deelnemers een fit, opgemonterd en energiek gevoel tegemoet zien. Steeds meer wetenschappelijke onderzoeken wijzen uit dat wandelen in de natuur een positief effect heeft op de gezondheid.

De Lopend (v)uurtje wandelingen zijn Corona-proof; er worden brede zandwegen gekozen voor de nodige onderlinge afstand. Er is plaats voor max. 8 personen en de wandelingen duren ongeveer 2 uur.

Kosten: voor € 30,-- zijn de deelnemers 4 weken achtereen verzekerd van een plekje in de groep en verlenging is altijd mogelijk.

Mensen die mee zouden willen wandelen maar voor wie niet op woensdagochtend niet past, kunnen toch contact opnemen; bij voldoende belangstelling komen er andere dagdelen bij.

Aanmelden of meer informatie vragen kan via Eva Meter, tel. 06 2295 4128 of via email: info@reflecties.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie