Oliebollenactie 't Zuiderkoor

14 november 2020 om 13:40 Overig Deel je nieuws

Met heel veel plezier heeft 't Zuiderkoor de laatste 38 jaar in december de welbekende oliebollenactie gehouden. De kwaliteit van de oliebollen was altijd uitstekend. Dit heeft zich ook  geuit door het feit dat alle kopers elk jaar weer oliebollen bestelden.

Wij zeggen alle kopers hiervoor dan ook heel hartelijk dank. Zonder kopers geen oliebollenactie. Natuurlijk was het ook een stuk eigen belang. Door de jarenlange actie heeft het 't Zuiderkoor ook financieel kunnen blijven bestaan. De contributie kon hierdoor op een redelijk (laag) peil blijven.

Door omstandigheden ( ziekte van de leden en het feit dat de gemiddelde leeftijd van het koor steeds hoger werd) was het in 2018 fysiek en organisatorisch niet meer mogelijk een oliebollenactie te houden.

In de loop 2019 is er toch weer besloten een actie te houden, zij het op een wat andere manier. We hebben het bakken van de oliebollen uitbesteed aan derden.

Helaas was de kwaliteit van de oliebollen niet wat wij verwacht en gehoopt hadden.

Hiervoor willen wij als koor alle kopers van 2019, die toch weer oliebollen hebben besteld, onze oprechte excuses aanbieden.

We hebben nu definitief besloten geen oliebollenactie meer te houden.

Nogmaals: alle kopers van de afgelopen 38 jaar hartelijk bedankt.!!

Namnes 'T Zuiderkoor

Hennie Bouw, voorzitter

Klaas van Sligtenhorst, secretaris

Niesje van de Langemheen, penningmeester

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie