Geen oliebollenactie meer van het Zuiderkoor

23 november 2020 om 09:35 Overig Deel je nieuws

Met heel veel enthousiasme heeft het 't Zuiderkoor de laatste 38 jaar in december de welbekende oliebollenactie gehouden. De kwaliteit van de oliebollen was altijd uitstekend. Dit heeft zich ook geuit door het feit dal alle kopers elk jaar weer oliebollen bestelden.

Wij zeggen alle kopers hiervoor dan ook hartelijk dank. Zonder kopers geen oliebollenactie. Natuurlijk was het ook een stukje eigen belang door de jarenlange actie heeft ';t Zuiderkoor ook financieel kunnen blijven bestaan. De contributie kon hierdoor op een redelijk (laag) peil blijven.

Door omstandigheden ( ziekte van de leden en het feit dat de gemiddelde leeftijd van de leden steeds hoger werd) was het in 2018 fysiek en organisitorisch niet meer mogelijk een oliebollenactie te houden. Er is toen besloten geen oliebiollenactie meer te houden.

In de loop van 2019 is er toch weer besloten een actie te houden, zij het op een wat andere manier. We hebben het bakken van de oliebollen uitbesteed aan derden, Helaas was de kwaliteit van de oliebollen niet wat wij verwacht en gehoopt hadden. Hiervoor willen wij als koor alle kopers van 2019, die toch weer oliebollen hebben besteld, onze oprechte excuses aanbieden.

We hebben nu definitief besloten geen oliebollenactie meer te houden.

Nogmaals alle kopers van de afgelopen 38 jaar hartelijk dank !!

Namens het bestuur van het 't Zuiderkoor

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie