Gebakhuisje Putten
Gebakhuisje Putten Fam. Eersen

Nieuw: Gebakhuisje Putten voor versgebakken ambachtelijke oliebollen

2 december 2020 om 10:17 Zakelijk Deel je nieuws

Bij de molen aan de Halvinkhuizerweg 1 in Putten is een oliebollenkraam geopend: Gebakhuisje Putten. Hier kunnen liefhebbers van versgebakken oliebollen, appelbeignets, gevulde oliebollen en Luikse wafels terecht voor hun geliefde lekkernijen. De kraam, opgebouwd in de vorm van een huisje, is geopend tot en met de eerste week van januari 2021. Gebakhuisje bezorgt ook aan huis in Putten.

Bij het bakken van de lekkerste oliebollen zijn vier factoren bepalend voor de smaak en versheid: de kwaliteit van de ingrediënten, de versheid en de temperatuur van de olie en het geduld van de bakker. Bij met name dat laatste gaat het nog wel eens mis. Goed deeg heeft precies de juiste tijd nodig om te rijzen. “In onze kraam willen we dat iedere oliebol een topbol is”, vertellen initiatiefnemers Gerco en Henriette Eersen. “Daarom bij ons geen serieproductie maar oliebollen die doorlopend vers gebakken en handgeschept zijn. We gebruiken alleen de allerbeste ingrediënten en zuiver plantaardige olie.”

Gebakhuisje Putten is geopend op dinsdag en van donderdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op woensdag is de kraam gesloten, maar kan men wel bezorgen. Naast oliebollen, krentenbollen en appelbeignets zijn er ook enkele specialiteiten zoals luxe gevulde oliebollen, diverse soorten cocosbollen en Luikse wafels. De kraam heeft een eigen bezorgservice die bestellingen vanaf €50,- in Putten gratis thuisbezorgd. Bestellingen kan men telefonisch en via WhatssApp doorgeven op nummer 06 3034 9586.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie