Fam. Van Zoeren grote winnaar op Salbris

24 mei 2021 om 13:22 Dieren Deel je nieuws

Laten we maar gelijk met de deur in huis vallen. Kiki van Zoeren JL pakte de winst in de lokale B-groep en papa en opa pakte de winst In Putten

De eerste Dagfond vlucht van het jaar gaf meteen vuurwerk in Putten.

De strijd tussen Arend Dokter en de Comb. Van Zoeren blijft spannend. Om en om pakken ze prijzen weg voor de andere duivenmelkers. Op de Midfond vlucht van twee weken geleden was Arend nog eerste en de Comb. Van Zoeren 4de. Maar op de Vitesse vluchten heerst de Comb. Van Zoeren dit jaar nog steeds, met 3 van de 4 vluchten winst. Met 4 van de 6 vluchten als eerste is de Comb. Van Zoeren momenteel de te kloppen duivenmelker.

Als klap op de vuurpijl noteerde beide een top 10 notering in Afdeling 7. Een achtste en tiende plaats tegen 5.852 duiven is een prestatie van topformaat!!

De duiven werden vanwege het weer pas zondagmorgen om 08.00 uur gelost voor een vlucht van plm. 596km naar Putten.

De wind was wat afgezwakt en de duiven behaalden niet de snelheden, die de Vitesse duiven hadden behaald. Maar toch werd de 100km per uur aangetikt.

De uitslag voor Putten is als volgt:

Comb. Van Zoeren 1-7-10

Arend Dokter 2-6

Kiki van Zoeren JL 3

Aalt Boeve 4

Comb. Verbree 5

M. Kieft 8

G.J. van Putten 9

Aanstaande week hebben we de eerste overnacht Fond vlucht vanuit Limoges. En een Midfond vlucht vanuit Pt. St. Maxence. Kan Arend Dokter of de Comb. Van Zoeren opnieuw een vlucht aan hun palmares toevoegen? Of wordt het dit keer een ander iemand?

Volgend weekend weten we meer.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie