kaarten in de hand en spelen maar!
kaarten in de hand en spelen maar! j. Meuleman

Bridge leren, kom naar de cursus voor beginners of oefenclub

12 september 2021 om 22:36 Activiteiten Deel je nieuws

Bridge is een bijzonder boeiend en uitdagend kaartspel dat wereldwijd door miljoenen mensen wordt gespeeld. Het is een denksport voor jong en oud en het aardige is dat er vaak nieuwe sociale contacten ontstaan. De basisregels zijn eenvoudig te leren, maar het spel heeft een enorme diepgang. Bij de Stichting Bridge Leren kunt u de cursus voor beginners volgen. Ook kunt u daar terecht om uw kennis op te frissen of uit te breiden. De stichting maakt gebruik van moderne lesmethoden en oefenmateriaal en al na enkele lessen wordt de theorie in de praktijk gebracht. Deel 1 van de cursus voor beginners bestaat uit 12  lessen en start op woensdagavond 6 oktober in het Voorhuys te Putten. Voor deze cursus kan men zich, zowel als paar en als single  opgeven. In januari 2022 volgt deel 2 van de cursus, die ook uit 12 lessen bestaat. Het lesgeld komt per deel op 85,-- euro. 

Op de dinsdagmiddagen wordt vanaf 5 oktober de oefenclub gehouden, eveneens in het Voorhuys. De oefenclub is bedoeld voor beginnende bridgers en degenen die hun kennis willen opfrissen of uitbreiden. Er wordt een half uur aan theorie besteed en daarna wordt in een aangepast tempo geoefend met mensen van ongeveer dezelfde sterkte. De oefenclub bestaat uit 24 clubmiddagen en de deelnamekosten zijn 100,-- euro.

Voor meer informatie en aanmelding over de cursus voor beginners kunt u terecht bij docent René Ouwerkerk tel. 0649664886 of 357986  en voor de oefenclub bij docent Remondo Lovisa tel. 0613707484. Ook op de  website www.bridgeleren.nl, vindt u de nodige informatie en kunt u zich aanmelden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie