De cheque werd uitgereikt door Willem de Feijter (rechts op de foto) overhandigd de cheque aan Richard Mooi (links op de foto)
De cheque werd uitgereikt door Willem de Feijter (rechts op de foto) overhandigd de cheque aan Richard Mooi (links op de foto) Daphne Kotsalas

Rabobank overhandigt cheque voor aanschaf AED aan Coöperatie Parketmeesters op Kerkstraat

17 december 2021 om 14:30 Zakelijk Deel je nieuws

Rabobank heeft donderdag 17 december een cheque overhandigd met een bijdrage voor de aanschaf van een AED. De AED hangt aan het pand van Coöperatie Parketmeesters gevestigd aan de Kerkstraat 120 te Putten. De cheque werd uitgereikt door Willem de Feijter (rechts op de foto) van de Rabobank en werd in ontvangst genomen door Richard Mooi (links op de foto) namens Parketmeester. Parketmeester heeft de buurtbewoners van leaflets voorzien met verdere informatie over de AED. Dit sluit aan op de norm van de Hartstichting waarbij een AED binnen een loopafstand van 500 meter van een incident aanwezig dient te zijn. Parketmeester heeft de AED aangemeld bij de APP HartslagNu zodat alle dienstverleners op de hoogte zijn van de locatie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie