Gratis online trainingen
Gratis online trainingen PVO Oost-Nederland

Online training cybercrime voor ondernemers in Putten

17 februari 2022 om 13:16 Zakelijk Deel je nieuws

PVO Oost-Nederland biedt in samenwerking met Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Noord-Holland diverse online trainingen aan voor ondernemers in Putten. De trainingen worden gegeven via Zoom, aanvang steeds om 19.00 uur. Belangstellenden kunnen zich opgeven via de site van RPCNH: https://bit.ly/34X1Tsi.

De online training Cybercrime duurt ongeveer één uur. De ondernemer wordt meegenomen in de werkwijze van een ‘ethisch’ hacker aan de hand van praktijkvoorbeelden. In de training komt aan bod wat momenteel actueel is op het gebied van cybercrime en cybersecurity. De experts geven bovendien een kijk in de toekomst. De online training Cybercrime heeft ook een superpraktisch en handig onderdeel: we controleren of jouw eigen gegevens al zijn gelekt.

De belangrijkste doelstelling is dat je tips krijgt hoe je online weerbaarheid kunt versterken om een hack te voorkomen. Naast het informatieve gedeelte is er ook tijd en ruimte om vragen te stellen. Deelname is gratis, de trainingen zijn openbaar. Een maximaal aantal van 50 deelnemers kan de training Cybercrime volgen, de animo is groot, wees er snel bij, VOL = VOL.

Regionaal Platform Veilig Criminaliteitsbeheersing Noord-Holland is onderdeel van het landelijk Platform Veilig Ondernemen. De website van RPCNH heeft continu een actueel overzicht van de data voor volgende online en fysieke trainingen. PVO Oost-Nederland heeft daarnaast instructiefilmpjes over veel voorkomende vormen van cybercrime: https://bit.ly/3gNU8YA.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie