Win een workshop Delfts blauw schilderen bij Orthodontiepraktijk Putten.
Win een workshop Delfts blauw schilderen bij Orthodontiepraktijk Putten. Orthodontiepraktijk Putten

Win een workshop Delfts blauw schilderen

1 juli 2020 om 11:45 Recreatie Deel je nieuws

PUTTEN - Orthodontiepraktijk Putten verloot deze zomer vier vrijkaarten voor een workshop Delfts blauw schilderen bij Heinen Delfts Blauw. De actie geldt alleen voor kinderen die kiezen voor een ‘Delfts blauwe’ glimlach, oftewel blauwe en witte elastiekjes voor hun beugel.

De orthodontiepraktijk verloot de workshops onder alle jeugdige deelnemers aan de actie. De gewonnen vrijkaarten zijn geldig voor een workshop Delfts blauw schilderen bij Heinen Delfts Blauw in Putten. Dit aardewerkbedrijf behoort tot de bekendste makers van Delfts blauw aardewerk en deze zomer openen zij voor het eerst hun deuren van de fabriek in Putten voor bezoekers. De gewonnen prijs geeft recht op een rondleiding langs het hele maakproces van Delfts blauw aardewerk en aansluitend een workshop Delfts blauw schilderen onder begeleiding van een ervaren meesterschilder.

De actie is opgezet door Orthodontiepraktijk Putten om lokale ondernemers te steunen tijdens deze uitdagende tijden die de coronacrisis veroorzaakt heeft. De praktijk bestaat sinds 2014 onder leiding van orthodontist Lydia de Vries, die met veel kennis en passie voor het vak mensen helpt bij het creëren van een gezond gebit en een prachtige glimlach. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht van Orthodontiepraktijk Putten en de actie loopt de hele zomer door.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie