Pony dagkampen in de zomervakantie

14 juli 2020 om 23:03 Overig Deel je nieuws

Mijn naam is Marlou Cramer, ik ben 26 jaar oud en eigenaresse bij Stal Putten. 

Precies één jaar geleden ben ik vanuit Eemnes naar Putten verhuisd. Samen met mijn partner kochtten wij een woonboerderij met faciliteiten voor het houden van pony's en paarden. Afgelopen februari durfde ik de stap te maken om voor mezelf te gaan beginnen. Na het behalen van mijn instructeurs diploma's in 2014 en jaren werk ervaring op verschillende stallen en manege's was ik er helemaal klaar voor om als 'Stal Putten' pony en paardrijlessen te gaan verzorgen voor beginnende ruiters. Ik had brave ponietjes aangeschaft en na een vliegende start kwam Covid-19 om de hoek kijken. Als sport instructeur was het niet mogelijk mijn werkzaamheden voort te zetten, wat ik uiteraard goed kan begrijpen, maar voor een startende onderneming is dit natuurlijk ontzettend balen! Het gaf mij wel de kans om heel goed na te denken wat wél kon en wat ik kon gaan doen na een versoepeling. Gelukkig konden kinderen al vrij snel weer naar sport, wat mij natuurlijk de gelegenheid gaf om échte van start te gaan!  

Omdat veel gezinnen dit jaar vakantie vieren in Nederland en kinderen een lange periode thuis hebben gezeten, bedacht ik het 'pony dagkamp'. Niet een uurtje pony rijden, maar een hele dag met een groep genieten van het buitenleven, verschillende activiteiten en natuurlijk van de pony's!

Vroeger keek ik elk jaar enorm uit naar het ponykamp waar ik aan deelnam. Dit waren altijd weekkampen. Al mijn favoriete activiteiten van zo een week stop ik nu in 1 dag. Denk aan; pony's pimpen, hoefijzers versieren, boerenestafette wedstrijden en natuurlijk het pony rijden zelf! Dit waren de dagen van mijn leven en ik hoop dat ik dat nu ook aan andere kinderen kan laten beleven. 

Op verschillende data in de zomervakantie organiseren wij deze dagkampen waar plezier hoog in het vaandel staat. Ervaring met pony's is echt niet nodig! Een dagkamp begint om 11.00 uur en eindigt om 16.00 uur en is inclusief een lunch. Voor alle informatie en het aanmelden kun je terecht op www.stalputten.nl. Ik kijk er ontzettend naar uit om deze zomer veel kinderen een leuke dag te bezorgen!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie